Членове

Видеосат Нове ООД
Вирджиния ер ен ЕООД
Делта ТВ ООД
Диана кабел ТВ ООД
Бо кабел ЕООД
Корес нетуъркс ЕООД
Интерсат ООД
К и Г Унисат ТВ ООД
Кабелнет ООД
Каварна Сат ООД
Кейбъл ком холдинг ООД
Киви ТВ ООД
Оптилан Тричков ЕООД
Мултимедиа - БГ ЕООД
ТВ-НЕТ САТЕЛИТ-КОНДУКОВ И СИЕ СД
Нико нет ком ООД
Транскейбъл Тв ООД
Лъки ООД